Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

Inno-Experts; Uw succes is ons succes

Er is momenteel veel aan de hand in de bouwsector. Economische veranderingen voltrekken zich voor onze ogen en tegelijkertijd staat het milieu nog steeds hoog op de politieke en maatschappelijke agenda. Een combinatie die vanuit onze industriële principes nog nooit eerder heeft kunnen samengaan.

De markt zoekt naar partijen die op transparante wijze een hoogwaardig  en duurzaam eindproduct kunnen leveren voor een eerlijke prijs. Momenteel wordt hard gewerkt aan nieuwe aanbestedingsvormen, LevensCyclusAnalyses (LCA) en bouwsystemen die inspelen op deze marktsignalen. Daarmee is het tijdperk voor het denken in levensduurkosten en veranderbaarheid van gebouwen aangebroken.

Al deze zaken vragen om strategische oplossingen zoals Slimbouwen®. Niemand in de bouw lijkt probleemeigenaar op conceptueel niveau. Dit maakt dat het niet eenvoudig is om op een efficiënte wijze een kwalitatief hoogwaardig eindproduct te realiseren, waarbij alle facetten van het proces naadloos op elkaar aansluiten. Als je nagaat dat de bouw slechts 5,1% van het Bruto Nationaal Product uitmaakt en tegelijkertijd verantwoordelijk is voor maar liefst 40% van al het materiaalgebruik, 43% van alle energieverbruik, 25% van het vrachtverkeer en voor 35% bijdraagt aan de nationale afvalberg, dan kan het niet anders dan dat er dingen moeten veranderen. Om nog maar niet te spreken van de dalende arbeidscapaciteit en de stijgende bouwkosten.

Inno-Experts is opgericht om ondernemers en overheden die een stap voorwaarts willen maken te kunnen ondersteunen in hun streven. Niet alleen met managementcapaciteit, maar ook met inhoudelijke kennis. Onderzoek heeft aangetoond dat de succeskans van vernieuwingstrajecten aanzienlijk wordt vergroot wanneer een innovatie expert wordt ingeschakeld. Daarnaast wordt ook het proces versneld. Dat weegt met zekerheid op tegen de investeringen die daarmee zijn gemoeid.

bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam   

Inno-Experts

Postadres

Lichttoren 32

5611 BJ Eindhoven

Telefoon

+31(0)408 200 252

E-mail

infoinno-expertsnl

Website   

www.inno-experts.nl

 

Ook slim!

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl