Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

SlimRenoveren Schilrenovatie

SlimRenoveren Schilrenovatie is een aanpak voor naoorlogse rijtjeswoningen waarbij de volledige woningschil wordt vervangen door een nieuwe, goed isolerende schil. Nieuwe daken en gevelelementen worden kant-en-klaar geplaatst, waardoor het energieverbruik daalt, het wooncomfort toeneemt én de uitstraling van de woning wordt verbeterd. In hetzelfde renovatieproces kan de woning bovendien naar wens worden uitgebreid. Hiervoor zijn speciale uitbreidingsmodules ontwikkeld, die plaats kunnen bieden aan een ruimere badkamer en woonkamer.

In plaats van oplossingen op deelniveau, benadert SlimRenoveren met dit schilrenovatieconcept de woning als geheel. Het resultaat is een totaalaanpak van de woningschil met een aanzienlijke levensduurverlenging. Door drastische verbetering van de energieprestatie kan nieuwbouwkwaliteit of zelfs passiefhuisniveau worden gerealiseerd.

De principes van Slimbouwen® en de Trias Energetica worden gecombineerd en resulteren in een snel en soepel bouwproces waarbij de kwaliteit goed beheerst kan worden en de bewoner gewoon thuis kan blijven tijdens de renovatie.

SlimRenoveren Schilrenovatie concentreert zich vooral op de woningschil. Het buitenblad en het dak worden verwijderd waarna er nieuwe geveldelen en of uitbreidingsmodules worden geplaatst die van ieder gewenst gevelmateriaal kunnen worden voorzien. Op deze manier kunnen de naoorlogse rijtjeswoningen van een uniforme uitstraling transformeren in een gevarieerd straatbeeld met eigen identiteit voor de wijk.

kenmerken

Concept

SlimRenoveren Schilrenovatie

Toepassing

Renovatie rijtjes woningen

Bedrijf

SlimRenoveren

 

Kenmerken

Energiebesparing, fijn binnenklimaat, levensduurverlenging, bouwtijdverkorting, vermindering faalkosten.

Ook slim!