Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

Nieuws

Nominaties Slimste item 2013 bekend!


Deze zomer daagde Slimbouwen de bouwsector uit om te komen met het meest innovatieve en Slimme project, Slimme product en Slimme concept van 2013. Deze moesten voldoen aan de kernwaarden FRED: Flexibiliteit, Reductie van footprint, Efficiency en Duurzaamheid. Op basis van het benchmarksysteem gekoppeld aan het Slimbouwen®Keurmerk heeft de jury vandaag de genomineerden bepaald.

Uit het juryberaad
“De inzendingen waren van hoog niveau”, vertelt ir. Monique Blacha, manager van Slimbouwen. “Dit laat wat ons betreft zien dat er innovativiteit in de bouwsector zit.” Per categorie zijn uiteindelijk twee genomineerden gekozen. “Een aantal van de inzendingen hebben de jury daadwerkelijk verrast. Opvallend  was dat deze inzendingen eigen unieke aspecten hebben met een groot onderscheidend vermogen voor de markt. Dit heeft gezorgd voor pittige discussies en geleid tot de uiteindelijke nominaties.”

Genomineerden voor het meest Slimme Project
Het dorp Arnhem
Het Spaarhuis

Genomineerden voor het meest Slimme Concept
Flex-Home
PASsendwonen

Genomineerden voor het meest Slimme Product
MBS-afzinkkelder®
WARP-Systems Renovloer

Prijsuitreiking
Tijdens de excursie op donderdag 19 september zullen alle genomineerden een korte presentatie geven over hun inzending. Op basis van deze presentatie worden de drie winnaars bepaald en deze zelfde dag bekend gemaakt.

Nieuwsgierig naar de nominaties? Wegens het grote animo zijn er nog een paar extra plaatsen beschikbaar gesteld die zullen worden verloot onder degene die zich vóór woensdag 11 september inschrijven. Voor leden van de Stichting Slimbouwen is deelname aan deze excursie gratis. Niet-leden betalen € 99,-.

Voor meer informatie over het event 19 september en inschrijven kijk HIER


< Terug

Ook slim!

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl