Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

Agenda

Slimbouwen Event Samen Slim! op woensdag 12 maart


De bouwsector is aan het veranderen. Aan u de keus… Gaat u schuilen en hopen dat alles weer wordt zoals het vroeger was, of durft u de stap te maken naar radicale verandering die de nieuwe werkelijkheid van ons vraagt?

Er kunnen maximaal 40 personen deelnemen aan de bijeenkomst dus…

Schrijf u nu meteen in!

Voor iedereen die de verandering wil omarmen organiseert Slimbouwen op 12 maart de bijeenkomst: Samen Slim in de nieuwe werkelijkheid.
Tijdens deze actieve bijeenkomst krijgt u tips en trucs aangereikt door verschillende Slimbouwen Experts om uw bedrijf klaar te stomen voor de toekomst. Dit gaan we doen door middel van vier interactieve workshops:

 1. Keurmerk Slimbouwen ook voor u!
  Het keurmerk van Slimbouwen is opgenomen op de milieulijst 2014. Dit betekent dat producten en projecten met een Slimbouwen Keurmerk in aanmerking komen voor de MIA/Vamil. Ook u kunt hiermee uw voordeel behalen! Jos Lichtenberg bekijkt samen met u hoe u voor uw product of gebouw een Slimbouwen Keurmerk kunt behalen.
 2. Hoe word ik een Slim bedrijf?
  Slimbouwen ontwikkelt momenteel het Slimbouwen bedrijf Keurmerk. Monique Blacha bekijkt samen met u wat de definitie is van een Slim bedrijf en wat u moet doen om een Slim bedrijf te worden.
 3. Slimme Financiering
  Innoveren vraagt een investering. Iedere innovatie vraagt echter een specifieke investering. Wat wilt u ontwikkelen? De adviseurs van Nehem KMC helpen u om uw vraag te specificeren en geven inzicht in diverse financieringsmogelijkheden die geboden worden door de overheid rondom innovatie, export en fiscaliteit.
 4. MIA/VAMIL
  Wat is MIA/VAMIL en hoe kunt u hier voordeel mee behalen? De adviseurs van Subvention nemen u mee in de voordelen die de MIA/VAMIL regeling u kan bieden rondom het bedrijf-  en productkeurmerk van Slimbouwen.

U kunt bij uw aanmelding uw voorkeur voor de drie workshoprondes aangeven. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur.

Het volledige programma kunt u hier downloaden.

Tijd en locatie
De bijeenkomst zal plaatsvinden in het midden van het land, de precieze locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.
De bijeenkomst start om 12:00 uur en eindigt rond 17:00 uur met een netwerkborrel.

Kosten
De bijeenkomst is gratis voor Slimbouwen Participanten, niet Slimbouwen participanten betalen €69,- excl. Btw voor deelname. Op dit event zijn de algemene voorwaarden van SlimbouwenEvents van toepassing.  

Voor meer vragen en informatie over bovengenoemde event kunt u contact opnemen met Slimbouwen via onderstaande contactgegevens.

< Terug

Ook slim!

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl