Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

Agenda

Dutch Design Week | Circulair bouwen begint met Slimbouwen


Slimbouwen over Circulair Bouwen op Dutch Design week!

Op maandag 20 oktober en woensdag 22 oktober is Slimbouwen aanwezig bij de HOTSPOT Circulaire Economie van de Dutch Design week. Hier hoor je meer hoe het Slimbouwen proces aansluit op Circulair bouwen.

De techniek om circulair te bouwen lijkt er voor een groot deel al te zijn, maar hoe richten we het bouwproces hiernaartoe in?

Deze lezing gaat in op het veranderen van bouwsector, nieuwe rollen en samenwerkingsinitiatieven en een gezonde basis voor de circulaire economie.

 

De hele week vinden er kosteloos inspirerende lezingen, workshops en activiteiten plaats rondom het hoofdthema Circulaire Economie. Van zaterdag 18 tot en met zondag 26 oktober is Seats2meet gevuld met inspirerende sub thema’s zoals: herbestemming van leegstand, 3d printen, grondstof management, duurzaam binnenstad vervoer, crowdsourcing en storytelling.

 

De lezing van Slimbouwen vind plaats op maandag 20 oktober (zaal Stoelendans) en woensdag 22 oktober (zaal Lava) van 15.30-16.00u.

Je vind de HOTSPOT Circulaire economie de hele week bij Seats2meet, gevestigd in de apparatenfabriek op Strijp-S. Het adres is Torenallee 24 te Eindhoven.

Bijwonen van het programma van de HOTSPOT is kosteloos. Meer informatie over het programma van de HOTSPOT Circulaire Economie vind je hier.

< Terug

Ook slim!

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl