Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

PANplus architectuur

WIJ ZIJN PANplus 
PANplus architectuur neemt de rol in van de architect als totaalverbinder en gebruikt daarbij passende, aansprekende architectuur om het slimme ontwerp te tonen in al haar facetten. Zowel voor de grote als de kleine opgave, zowel voor de particulier als de professionele opdrachtgever. PANplus is daadkrachtig en inventief, verbindt theorie met praktijk, enthousiasme met realisme en functionaliteit met architectuur. PANplus architectuur geeft vorm aan deze panarchie van verbindingen.

PANplus ARCHITECTUUR
PANplus staat het slimme ontwerp centraal, architectuur speelt daar een belangrijke rol in. PANplus zoekt altijd naar een passende, aansprekende vorm die recht doet aan de context, ambitie en zoekt naar een meerwaarde van de verbindende oplossing.

PANplus VERANTWOORDELIJKHEID
Voor PANplus staat een verantwoord gebruik van onze leefomgeving centraal. We proberen vraagstukken betreft toekomstig gebrek aan grondstoffen, verantwoord energieverbruik en sociaal maatschappelijke aspecten te verweven in onze dagelijkse praktijk. Dat wil zeggen dat we op een tastbare, laagdrempelige en zichtbare wijze antwoorden op complexe vraagstukken proberen te genereren en zichtbaar te maken. Het ontwerpproces, het ontwerp en de gebruiker staan daarbij centraal.

PANplus PARTNERS
We werken graag samen met alle partijen uit de volledige bouwkolom van meubelmaker tot stedenbouwkundige (en dus van stoel tot stad). We hebben in onze jarenlange ervaring kunnen constateren dat het proces de sleutel is tot succes. Duidelijke communicatie, heldere beslismomenten, transparante belangenbehartiging en het allerbelangrijkste onderling vertrouwen.

PANplus SLIMBOUWEN
PANplus is dag in dag uit bezig op een synergetische wijze samen te werken met de juiste partijen. Interdiscplinaire samenwerkingen vroeg genoeg in het proces hebben al vele malen bewezen een meerwaarde op te leveren. PANplus werkt daarom graag in andere samenwerkingvormen dan traditionele wijze. Bouwteamverband en design/build (finance) and maintain, zowel voor de groter opgaves als de kleine, leveren oplossingen op die niet alleen op esthetisch vlak maar ook op het gebied van energieverbruik/opbrengst, functionaliteit, techniek en exploitatie het meest optimaal zijn. PANplus is daarom een actief lid van het netwerk slimbouwen.

PANplus DE OPDRACHTGEVER
PANplus werkt samen met een scala aan opdrachtgevers overheid, bedrijven, professionele opdrachtgevers en particulieren. De klik is onze drijfveer, een positieve instelling kenmerkt ons. De opdrachtgever kan zowel een actief onderdeel zijn van het bouwproces als volledig ontzorgt worden.

PANplus en EXPERIMENT en REFLECTIE
PANplus denkt buiten de kaders. Verwondering en een kritische beschouwing van leefomgeving staan daarbij centraal. DURVEN, DENKEN, DOEN.

PANplus en ENDIS
PANplus architectuur is mede-initiafnemer van het samenwerkingsverband ENDIS, Energieneutraal duurzaam in staal. In dit samenwerkingsverband zijn middels verschillende ontwerpteamsamenstellingen cocepten voor specifieke energieneutrale, duurzame gebouwtypologien ontwikkeld. Hierbij werd samengewerkt met adviseurs en uitvoerende partijen. Concepten die zijn ontwikkeld en worden ontwikkeld zijn: Het ENDIS kantoorgebouw (2009), ENDIS portiekflatrenovatie ((2012) winnaar 'de voorsprong 2012, en innovatieprijs slimbouwen 2014), de ENDIS woning en het ENDIS bedrijfsgebouw.

 

 

 

 

 

 

bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam   

PANplus Architectuur

Postadres

Tuinstraat 112a

5038 DE Tilburg

Telefoon

+31(0)134 678 320

Fax

+31(0)134 636 893

E-mail

infopanplusnl

Website   

www.panplus.nl

 

 

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl