Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

Alkondor

Sinds de start van het bedrijf in 1990 hebben de activiteiten van Alkondor een grote vlucht genomen.  Projectmatige engineering, productie en montage van gevelconstructies worden in eigen beheer uitgevoerd door goed gemotiveerd, hoog opgeleid en gekwalificeerd personeel op kantoor, in de productie en op de bouwplaats. Gedurfde ontwerpen in de utiliteits- en woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, halen het beste in hun vakmensen naar boven.

In Alkondors moderne en grotendeels geautomatiseerde productie/assemblagehallen prefabriceren zij de elementen. Vervolgens zorgen gespecialiseerde montageploegen ervoor dat Alkondor een optimaal eindresultaat kan garanderen met oog voor detail en uiteraard op maat gesneden logistiek.

Voor Alkondors profielsystemen maken zij gebruik van gerenommeerde leveranciers en natuurlijk kunnen zij de profielen construeren in de gewenste maatvoering en vormgeving.

Geen wonder dus dat steeds meer aannemers, architecten en projectontwikkelaars de toegevoegde waarde van Alkondor hebben weten te vinden om hun creativiteit vleugels te geven.

bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam   

Alkondor

Postadres

Postbus 29

7550 AA Hengelo

Telefoon

+31(0)742 455 355

Fax

+31(0)742 455 350

E-mail

infoalkondornl  

Website   

www.alkondor.nl

 

Ook slim!

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl