Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

Aanvragen Keurmerk

Heeft u een slim product, project of concept?

 

Pre-assesment

Dan kunt u deze aanmelden voor het pre-assesment voor het Slimbouwen®Keurmerk. Hierin wordt duidelijk of uw item potentie heeft om in aanmerking te komen voor het keurmerk. U beargumenteerd hierin zelf in, in hoeverre uw product, project of concept een positieve bijdrage levert aan de FRED kernwaarden. Een positieve pre-assesment is geen garantie op het verkrijgen van een keurmerk.

 

Expertcommissie

Wanneer het pre-assesment positief is, kunt u eventuele extra informatie aanleveren. Na het pre-assesment volgt de officiële beoordeling door de expertcommissie. Deze commissie beoordeeld uw product of project op volgens de FRED aspecten.

 

Het keurmerk uitdragen

U kunt het keurmerk breed gaan uitdragen als de expertcommissie het Slimbouwen®Keurmerk heeft toegewezen. Slimbouwen is trots op alle keurmerken en draagt deze ook uit naar buiten. U kunt zelf met het logo van uw Slimbouwen®Keurmerk naar uw eigen netwerk maar zeker ook daarbuiten uitdragen dat uw project of product als slim is aangemerkt en de daarbij horende fiscale voordelen. Het projectkeurmerk is geldig zolang deze geregistreerd staat bij Stichting Slimbouwen.

 

Kosten(2015)

Pre assesment  €400,-.

Expertcommissie €2600,-

Jaarlijkse fee : €250,-

 

Geldigheid van het Keurmerk

Het projectkeurmerk is geldig zolang deze geregistreerd staat bij Stichting Slimbouwen. Voor registratie dient jaarlijks fee van €250,- te worden voldaan.

Het productkeurmerk is twee jaar geldig, mits geregistreerd bij Slimbouwen. Na 2 jaar dient het product opnieuw te worden assest. Dit kost €399,-.

Om een keurmerk te kunnen aanvragen dient u Participant te zijn bij Slimbouwen. Voor meer informatie neem contact met ons op.

 

Ook slim!

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl