Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

GreenConsult

Green Consult is een veelzijdig ontwerp- en ingenieursbureau voor de buitenruimte. Green Consult helpt u als gemeente, projectontwikkelaar, onderneming of particulier om uw ambitie waar te maken: het ontwerpen en realiseren van een buitenruimte die verrassend is. Verrassend groen, verrassend anders, verrassend praktisch. Prettig en leefbaar voor de bewoner en gebruiker, uitvoerbaar en beheersbaar voor u. Dat vraagt om creativiteit en technische expertise op het snijvlak van groen en grijs. Dat is de kracht van Green Consult! Green Consult ondersteunt u van ontwerp en technische invulling tot en met beheerplan en directievoering.

In samenwerking met landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen realiseert Green Consult de buitenruimte die de opdrachtgever voor ogen heeft. Op elk schaalniveau. Van tuinen, terreinen rond bedrijven en instellingen tot parken, pleinen, dorpscentra, stadswijken en buitengebieden.

De ingenieurs van Green Consult hebben verstand van cultuur- en civiele techniek. Wat Green Consult vooral kenmerkt is de resultaat- en oplossingsgerichte houding. Hoe ambitieus de visie of het ontwerp ook is, Green Consult zal een weg vinden deze te realiseren. Binnen de randvoorwaarden als budget en beheersbaarheid, zonder concessies. Vasthoudend, inventief en doorontwikkelen zijn woorden die bij Green Consult horen. Daarbij wordt niet beperkt tot de hoofdlijnen, maar wordt desnoods elke schroef gedetailleerd.

bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam  

Green Consult

Postadres

Laageind 11a

3465 KG Driebruggen

Telefoon

+31(0)881 600 200

E-mail

infogreenconsultnl

Website

www.greenconsult.nl

Ook slim!

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl