Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

De Groot & Visser

De Groot & Visser is opgericht in 1980 en al snel uitgegroeid tot één van de grootste gevelbouwers van Nederland. De Groot & Visser is leverancier van gevel- en raamsystemen, zonwering en ook Building Integrated Photo Voltaics (BIPV, dat zijn zonnecellen die zijn verwerkt in de schil van het gebouw).

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe technieken, nieuwe materialen en nieuwe verwerkingsmethodes. Daardoor hebben wij altijd de beste oplossing en krijgt u de gevel die u wilt. Wij leveren werk en producten van de hoogste kwaliteit. Daarom werken wij uitsluitend samen met gerenommeerde leveranciers, bedrijven die net als wij voortdurend op zoek zijn naar verdere verbetering en waarvoor kwaliteit belangrijker is dan winst.

In onze visie staan mens en milieu centraal bij de processen en de producten die we maken.De directie van De Groot & Visser leeft vanuit de filosofie dat we de aarde te leen hebben van alle generaties die nog zullen volgen. Vanuit die visie is de directie betrokken bij het voeren van een actief milieubeleid gericht op het beperken van de milieueffecten van haar bedrijfsvoering, het continue verbeteren van haar milieuprestaties en het voldoen aan de vigerende wet- en regelgeving.

bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam  

De Groot & Visser

Postadres

Marconiweg 1

4207 HH Gorinchem

Telefoon

+31(0)183 646 566

Fax

+31(0)183 620 660

E-mail

info@gv.nl

Website

www.degrootenvisser.nl

 

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl