Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

Duco

Duco 'Ventilation & Sun Control' is gestart in 1991 en is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een "natuurlijke" manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen. Vanaf het eerste ontwerp tot het afleveren van het product bij de klant, heeft Duco alles in eigen beheer voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Tevens behaalde wij reeds verschillende internationale Awards op het vlak van innovatie, management en export.

Steeds meer mensen beginnen in te zien dat de klimaatverandering niet langer genegeerd mag worden. Ook hechten ze steeds meer waarde aan de kwaliteit van de lucht binnenshuis. Duco hecht veel belang aan duurzaamheid en streeft naar een evenwicht tussen ecologische en esthetische aspecten van haar activiteiten.

Met haar Green Building Solution creëert Duco een gezond en comfortabel binnenklimaat op een natuurlijke en energiezuinige manier. Ze biedt oplossingen voor woningen en kantoren, maar ook voor scholen en instellingen. Maak kennis met Duco’s innovatieve oplossingen en combinaties van ventilatie en zonwering, waarbij maar één eindresultaat mogelijk is: Natural Comfort Inside.

bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam  

Duco

Postadres

Handelsstraat 19 

B-8630 Veurne 

Telefoon

+32(0)583 300 33

Fax

+32(0)583 300 44

E-mail

infoducoeu

Website

http://www.duco.eu
 

 

Ook slim!

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl