Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

Flex-Home B.V.

Huurwoningen later eenvoudig ombouwen voor andere doelgroepen, nieuwbouwwoningen pas indelen wanneer u een koper heeft of veranderingen in het leven van bewoners vertalen in de woning. Iedereen heeft z'n eigen reden voor een flexibele woning.

Bovendien is er een noodzaak om te bouwen voor starters op de woningmarkt. Betaalbare starterswoningen zijn echter bij veel woningbouwsystemen synoniem voor minimale casco's met weinig toekomstwaarde. Flex-Home is anders.

Flex-Home is een innovatief bouwsysteem dat flexibiliteit, snelheid én woonkwaliteit koppelt aan een scherpe prijs. Het 6,3 meter brede Flex-Home casco biedt ruimte aan legio woonvormen voor nu en later. Zonder het casco, de gebouwschil of alle installaties te wijzigen, wordt alleen de afbouw aangepast aan de wensen van uw doelgroep zonder de gebruikelijke beperkingen.

Flex-Home is geïnspireerd op Slimbouwen. Slimbouwen is een visie, een gedachtegoed, maar geen bouwsysteem. Flex-Home is dat wel en gaat uit van de vier kernwaarden van Slimbouwen:1. Flexibiliteit, 2. Reductie van CO2 uitstoot, 3. Efficiency en 4. Duurzaamheid.

De basisuitgangspunten van Slimbouwen hebben geleid tot een woningconcept waarbij de hoofddisciplines optimaal zijn ontvlecht in draagstructuur, gebouwschil, installaties en afbouw. Het vanaf de tekentafel ontvlechten van de bouwdisciplines, leidt tot hoge flexibiliteit en een efficiënt bouwproces met hoge kwaliteit.

bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam  

Flex-Home B.V.

Postadres

Bettekamp 11

6712 EG Ede

Telefoon

+31(0)318 655 277

E-mail

jhflex-homenl

Website

http://www.flex-home.nl/
 

 

Ook slim!

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl