Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

WARP Renovloer

Vloerverwarming levert door een betere warmtedistributie met lagere temperaturen een hoger niveau van comfort ten opzichte van de conventionele verwarmingsoplossingen. Vloerverwarming kan bovendien met lage aanvoertemperaturen gerealiseerd worden en is daardoor bovendien energie- en kostengunstiger. Door een dunne, eenvoudig aan te leggen, betaalbare en duurzame vloerverwarming te ontwikkelen wordt deze veel sneller bereikbaar voor alle typen woningen en gebouwen. 

Binnen 24 uur kan de WARP Renovloer worden geplaatst of gelegd. De vloer bestaat uit een onderlaag van een hoog isolerende ultradunne isolatiedeken van Bluedec, een gerecycled SpeeTile kunststof matten systeem wat eenvoudig aan elkaar wordt geklikt en op de onderlaag wordt geplaatst, een dunne vloerverwarmingsbuis van ThermoTube die eenvoudig in de mat wordt geklikt en de Mastertop 550 toplaag van BASF die binnen 4 uur beloopbaar is.  

Dit alles met een totale dikte van tussen de 2 en 2,5 centimeter. Door de gekozen materialen ontstaat een duurzame betaalbare vloerverwarmingsoplossing.

Hoewel op het eindproduct een garantie zal worden gegeven van zeker 25 jaar is ook over hergebruik nagedacht. De ingezette grondstoffen zijn van gerecyclede materialen en of kunnen na gebruik eenvoudig worden gescheiden en hergebruikt. 

Kenmerken

Functie(s): Vloerverwarming
Deelnemende partijen: Bluedec, WARP, BASF
Contactpersoon: Joop Voogt
Email: saleswarp-systemsnl
Website: http://www.warp-systems.nl

Ook slim!