Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

Saint-Gobain B.V.

Saint-Gobain , wereldleider in de markten van de leefomgeving en de bouw, ontwerpt, produceert en distribueert bouwmaterialen. Saint-Gobain biedt innovatieve oplossingen om aan de groeiende vraag in opkomende economieën te voldoen, voor energie efficiëntie en voor de bescherming van het milieu.

Wij zijn voortdurend over de gehele wereld aan het innoveren om huizen meer comfortabel, kosten efficiënt en duurzaam te maken. Oplossingen van Saint-Gobain variëren van zelfreinigende ramen en fotovoltaïsche glas tot slimme isolatiesystemen, systemen voor watervoorzieningen, oplossingen met zonne-energie oplossingen en distributie van bouwmaterialen.

Als marktleider in al onze activiteiten, bieden wij oplossingen voor de grote uitdagingen van energie-efficiëntie en bescherming van het milieu. Ongeacht welke nieuwe behoeften ontstaan ​​in de leefomgeving en bouwmarkten, de toekomst is gemaakt van Saint-Gobain.

Om een ​​idee van onze toewijding aan innovatie te geven , 20% van de producten van Saint-Gobain bestonden vijf jaar geleden nog niet.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam  

Saint-Gobain B.V.

Postadres

Prins Bernhardplein 200

1097JB Amsterdam

Telefoon

+31(0)205 214 777

Fax

+31(0)205 214 824

Website

http://www.saint-gobain.com

 

Ook slim!

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl