Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

ABB bouwt slim

ABB is met 145.000 medewerkers en vertegenwoordiging in meer dan 100 landen een wereldwijd vooraanstaand fabrikant van elektrotechnische apparatuur en componenten. ABB is marktleider op het gebied van energie- en automatiseringstechnologieën, waardoor nutsbedrijven en industriële klanten hun prestaties kunnen verbeteren én gelijktijdig hun belasting op het milieu verminderen. Betrouwbaarheid, functionaliteit en absolute kwaliteit vormen het fundament waarop het uitgebreide productportfolio van ABB is gebouwd. Bovendien kijken we graag verder dan het product.

ABB zet de behoeften van klanten voorop. Wat drijft de professionele markt (installateurs) en eindgebruikers? Wat hebben zij nodig? ABB gelooft dat de markt uiteindelijk niet vraagt om losse producten, maar om totaaloplossingen die het verschil maken. ABB werkt daarom vanuit een integrale visie en profileert zich als een verbindende factor in de bouwkolom. Samen met fabrikanten, leveranciers, ontwerpers, installateurs en klanten, creëert ABB elektrotechnische infrastructuur die waarde toevoegt. Power & productivity for a better world.

ABB neemt actief deel in Slim Bouwen. Alleen met elkaar kunnen we het bouwproces ‘resetten’ naar een slimmer en effectiever proces. Met de trend waarin gebouwen steeds intelligenter worden, en waarin domotica in opkomst is, zijn installaties een wezenlijk belangrijk onderdeel van bouwobjecten. ABB is enthousiast vertegenwoordiger van de elektrotechnische component in de bouw. Wij denken mee, praten mee en zijn beschikbaar voor al uw elektrotechnische vragen. Laten we samen slimme stappen zetten!

bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam  

ABB B.V.

Postadres

Postbus 104 

6710 BC Ede

Telefoon

+31(0)318 669 300 

E-mail

infonl.abbcom

Website

www.abb.nl

 

Ook slim!

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl