Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

SoWeBuild

SoWeBuild is een initiatief van vier jonge ondernemers gevestigd in Amsterdam en Maastricht. Wij merken dat er op het gebied van wonen de laatste jaren een toenemende behoefte bestaat vanuit mensen om meer betrokkenheid te ervaren tijdens het ontwikkel- en bouwproces. Steeds vaker ontstaan initiatieven vanuit de mensen zelf en moet de professional zich meer en meer in de toekomstige bewoner kunnen inleven. De vraag naar maatwerk wordt daardoor steeds geavanceerder, intensiever en uitdagender voor de ontwikkelaar van de toekomst.

 

Vanuit verschillende disciplines is er gewerkt aan een hoogwaardig platform voor discussie en informatievoorziening. Een online hulpmiddel voor professionele bouwers dat hen in staat stelt om gestructureerd te communiceren met hun klant, de toekomstige bewoner. Hierdoor komt de bewoner centraal te staan, waardoor er meer aandacht is voor persoonlijke identiteit en er zowel tijdig als efficiënt gereageerd kan worden op specifieke wensen.

 

SoWeBuild kan in kleine als grote nieuwbouwontwikkelingen en renovaties worden ingezet om het gehele traject te regisseren (agenda, structuur, beleid, algemene info, ontwerpfasen, status project), te communiceren (discussies, vraag en antwoord, social media) en te inspireren (concepten/thema's, pinterest, schetsen, 3d tools etc). Kortom: een online dashboard op maat dat alles eenvoudig en overtuigend bij elkaar brengt, om het ontwikkelproces op een vitale en hybride manier te faciliteren.

 

Meer informatie? Bezoek onze site of neem direct contact met ons op via info@sowebuild.nl

 

bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam  

SoWeBuild

 

 

 

Telefoon

020 233 1677

E-mail

infosowebuildnl

Website

www.sowebuild.nl

 

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl