Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

Bouw advies instituut

Het Bouw Advies Instituut biedt op één locatie opdrachtgevers de mogelijkheid om van professionals uit de bouw kennis, informatie en advies op het juiste moment, op de juiste plaats met de juiste mensen, beschikbaar te krijgen. Door een flexibele organisatiestructuur en flexibele samenwerkingsverbanden voeren de deelnemende partijen onafhankelijk regie over bouw gerelateerde projecten, op maat gemaakt naar gelang de behoefte van de opdrachtgever.

Het Bouw Advies Instituut werkt voor professionele partijen, particulieren en overheden. De samenwerking tussen de experts in verschillende disciplines leidt tot kwaliteitsverhoging, werkt kostenbesparend en zal door samenwerking in een zo vroeg mogelijk stadium leiden tot het minimaliseren van faalkosten.

Het Bouw Advies Instituut richt zich op projecten in nieuwbouw, verbouw/renovatie en onderhoud.De kracht van het Bouw Advies Instituut wordt gebundeld in een duurzame, intensieve en brede samenwerking van experts uit bouw gerelateerde disciplines, samengebracht onder één dak.

Het Bouw Advies Instituut heeft het nieuwe bouwen, kennis delen, conceptmatig bouwen, samenwerken ook op haar agenda staan daarom sluiten we ook naadloos aan bij Slimbouwen.

De kracht van samenwerken stelt de opdrachtgever centraal. De voordelen voor de opdrachtgever zijn dat de juiste expertise op de juiste plaats bij elkaar zijn. In combinatie met de flexibele en korte lijnen wordt voor de klant kwaliteit gewaarborgd en brengen we kosten terug.

bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam   

Bouw Advies Instituut

Postadres

Heijtsveld 123

5421 GZ  Gemert

Telefoon

+31(0)852 736 970

E-mail

postbouwadviesinstituutnl

Website   

www.bouwadviesinstituut.nl

 

Ook slim!

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl