Slimbouwen

Rendement en continuïteit van begin tot eind...

VGIB

Vgib is een kennisintensieve organisatie op het gebied van gebouwen en gebouwbeheer. Bij ons staat de vitaliteit van gebouwen centraal. In een vitaal gebouw verblijven de gebruikers op een veilige, gezonde en duurzame manier. Het vitale gebouw ondersteunt de werkprocessen van de gebruikers optimaal en het gebouwbeheer is gericht op verantwoorde exploitatie, ook op de langere termijn. Concreet adviseren we opdrachtgevers over onderhoud, instandhouding, veiligheid en duurzaamheid. En omdat we ons op de gebruikers richten zijn onze adviezen steeds meer risico- in plaats van regelgericht.

Naast advies ligt onze kracht in de implementatie. Wij vertalen adviezen in project- of implementatieplannen en we zorgen ervoor dat deze plannen binnen de gestelde kaders worden gerealiseerd. Hiervoor schrijven we onder andere bestekken, leiden we aanbestedingsprojecten en begeleiden we al het door derden uit te voeren werk.

Vitaliteit van gebouwen is waar het bij Vgib om draait. En omdat duurzaamheid een steeds belangrijkere kwaliteit is waaraan gebouwen moeten voldoen,  is een vitaal gebouw in toenemende mate ook een duurzaam gebouw. Kennis over duurzaamheid, over duurzame gebouwen en over innovaties op dit gebied verbinden ons met Slimbouwen.

 

bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Vgib

 

Postadres 44 R.I. straat 10

Telefoon 0344-64 39 81

E-mail infovgibnl

Website www.vgib.nl

 

 

Ook slim!

Stichting Slimbouwen

Einsteinbaan 1
Postbus 1127
3430 BC Nieuwegein
T + 31 (0)30 7509805
E infoslimbouwennl